Thuis in verhuur en vastgoedbeheer

Interesse? Terug Reageer

Ewoudt van der Dussenlaan

€1096 Exclusief G/W/LEEN HEERLIJK LICHT 3-KAMER HOEKAPPARTEMENT GELEGEN OP DE 3E ETAGE IN DE GROENE EN RUSTIGE OMGEVING VAN ’t LOO IN VOORBURG

Beschrijving

EEN HEERLIJK LICHT 3-KAMER HOEKAPPARTEMENT GELEGEN OP DE 3E ETAGE IN DE GROENE EN RUSTIGE OMGEVING VAN ’t LOO IN VOORBURG

Het appartement met 2 slaapkamers is voorzien van nieuwe kozijnen met dubbelglas, gevelisolatie en een betegeld toilet en badkamer. Verder beschikt het appartement over C.V., laminaat en een balkon met mooi uitzicht op de gemeenschappelijke achtertuin.

Indeling:
Gemeenschappelijk entree middels een afgesloten portiek met brievenbussen en bellentableau op de begane grond en bergingen in de onderbouw.
De voordeur van het appartement bevindt zich op de 3e etage, te bereiken via het trappenhuis. U komt binnen in een ruime hal met separaat toilet, garderobekast en toegang tot alle vertrekken.

De ruime L-vormige woonkamer is door de hoekligging met extra raampartij heerlijk licht en strekt zich over de gehele diepte van het appartement met toegang tot het balkon aan de achterzijde. Aan de voorzijde bevindt zich een slaapkamer welke door de grote raampartij eveneens licht is.
Aan de achterzijde grenst de ruime keuken aan de woonkamer welke tevens toegang geeft tot het balkon. Deze is voorzien van een basis keukenblok met alle aansluitingen maar zonder apparatuur. Eveneens aan de achterzijde is de tweede slaapkamer gelegen.
Centraal in de hal bevindt zich de nette badkamer welke is voorzien van een douche, wastafelmeubel en mechanische ventilatie.

In de onderbouw heeft u de beschikking over een afgesloten (fietsen)berging.

Afmetingen (ca.):
Woonkamer:4.95m. x 3.65m. + 4.35m. x 2.65m.
Slaapkamer:3.50m. x 2.30m.
Slaapkamer:3.10m. x 2.55m.
Keuken:3.55m. x 1.80m.
Badkamer:1.45m. x 1.20m.
Balkon (W/ZW):2.65m. x 1.55m.

Details:
• Energielabel B
• Groene en rustige omgeving
• Volledig dubbelglas en geïsoleerd
• Borg 1,5 maand

Locatie:
Dit leuke appartement is gelegen in de groene en rustige omgeving van ’t Loo. Openbaar vervoermogelijkheden, winkels, scholen en uitvalswegen zijn in de nabije omgeving en binnen 15 fietsminuten bent u in het centrum van Den Haag.

Pandinformatie

Plaats:
Voorburg
Buurt:
Voorburg
Objectsoort:
Appartement
Aantal Kamers:
3
Aantal Personen:
2
Min. Periode:
18 maanden
Etage:
3e
Staat v. onderh.:
Goed
Beschikbaar per:
1 juni
Gedeeld:
Nee
Inrichting:
Gestoffeerd
Huisdieren:
In overleg
Oppervlak (m2):
70
Max. Periode:
onbeperkt
Tuin:
Balkon
Muziekinstr.:
In overleg

Huur

Huurprijs:
€1096
Meubilering:
€0
Water:
€20
Kabelbedrijf:
€0
Overige kosten:
€0
Servicekosten:
€25
Stoffering:
€0
Gas & electra:
€0
Storingsc. CV:
€9
Totale huur:
€1150

Kaart


Heb je interesse in Ewoudt van der Dussenlaan ? Neem contact met ons op.

Heb je interesse?

Reageer